Šnek
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, tvarohová šlehačka, punčovina, pravý marcipán
Postup přípravy
Telíčko vyřízlé z obdelníku, ulita i hlava jsou upečené v nerez miskách, dotvarované pak punčovinou.
váha cca 2,6kg
váha cca 2,6kg
.
,
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nobstice
(upraveno)
19. 11. 2011, 23:21
Krásné téma
Katuš B.
(upraveno)
20. 11. 2011, 10:31
@nobstice
díky
ssonda
(upraveno)
19. 11. 2011, 20:58
krásný
Katuš B.
(upraveno)
20. 11. 2011, 10:31
@ssonda
děkuji
Česťa kuba
(upraveno)
19. 11. 2011, 17:32
moc pěkný šneček
Katuš B.
(upraveno)
19. 11. 2011, 20:43
@Česťa kuba
děkuji
HHaannuullee
(upraveno)
19. 11. 2011, 14:22
Katuš B.
(upraveno)
19. 11. 2011, 20:42
@HHaannuullee